Acrylnagels zijn gemaakt van een poeder en een vloeistof die samensmelten tot een acrylsubstantie die zo de nagel vormt. Acryl kan opgebracht worden over tips, met een sjabloon of als versteviging van de natuurlijke nagel de zogehete cover. In de nagelstudio kunnen we bekijken welke methode het best geschikt is voor uw nagels.

De behandeling die bijna voor iedereen geschikt is als volgt:

Allereerst worden er tips aangebracht aan de top van de nagels met een speciale nagellijm. Dit heet verlenging van de nagels. Daarna worden de tips in de gewenste lengte geknipt en glad gevijld met de natuurlijke nagel. De acryl komt er tot slot erover heen.

De nagel wordt eigenlijk pas gemaakt door middel van acryl. Zoals hierboven is aangegeven is Acryl een poeder dat met een vloeistof wordt vermengd.

Hieruit ontstaat een bolletje dat op de nagel wordt aangebracht en wordt gevormd met een penseel om een natuurlijke uitziende nagel te krijgen.

Acryl hardt uit aan de lucht en is na ongeveer 48 uur volledig uitgehard. Dit proces kan versneld worden tot ongeveer 24 uur door het gebruik van nagelriemolie. De nagelriemolie is ook bij ons verkrijgbaar.

In de salon hebben wij drie verschillende looks. De naturel look, de Frenh manicure en de American manicure.

De naturel look wordt gemaakt met naturel tips en acryl. Het resultaat zijn zeer natuurlijk ogende nagels. De French manicure is de klassieker met een rose nagelbedje en een wit randje. De Americain manicure is een natuurlijker ogende versie van de french manicure. Ook hier heeft u een rose nagelbedje met een randje. Het randje is hier niet wit maar parlemoer.