In de salon werken wij volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden, namelijk de Amerikaanse. In Amerika hebben ze al meer dan 35 jaar ervaring in Nagelstyling. Regelmatig volgen wij trainingen in Amerika zodat wij de nieuwste vaktechnieken in de salon kunnen toe te passen. Op die manier krijgt u altijd de beste kwaliteit voor uw geld!

O.P.I  is een van de merken die wij gebruiken in de salon. Het is een van de beste acrylmerken die erop dit moment te verkrijgen zijn. Het is een Amerikaans merk die onder strenge controle staat en garant staat voor een goed resultaat. In 2004 werd O.P.I. bekroond met zeven prijzen uitgereikt door de American Beauty Association voor onder andere het meest innovatieve product, het bedrijf met de beste marketing strategie en productverkoop en een onderscheiding voor beste technische ontwikkeling en research. CREATIVE is het andere merk waar wij mee werken en dan specifiek de SOLAR lijn. Dit acrylpoeder is HET beste acrylpoeder die er is .  De nagel die er mee gecreëerd oogt zeer natuurlijk en is bijna niet van echt te onderscheiden. Het belangrijkste kenmerk is dat het niet vergeelt, ook niet onder de zonnenbank en of roken wat uniek is onder de acrylsoorten.

In diverse nagelssalons worden helaas poeders gebruikt en worden de nagelssets verkocht onder de naam SOLAR  terwijl dat niet zo is.  Let u er dus op dat u wel de echte SOlAR poeder krijgt van het merk CREATIVE.

Naast het werken met een goed produkt staan hygiene, service en garantie bij ons hoog in het vandel. Indien u een set bij ons heeft laten zetten, kunt u altijd bij ons terecht voor een gratis check. Eventueel werken wij het bij voor u zodat uw nagels er tip top uit zien.