KIM is dé  specialist in Rotterdam e.o voor individuele eyelash extensions.

Al meer dan 5 jaar zijn wij actief met het plaatsen van wimpers die haar voor haar verlengd worden.  Deze extensions beginnen steeds meer en meer aan populariteit te winnen in Europa.  In Azie waar het allemaal begon zijn ze niet meer weg te denken en in Amerika zijn ze ook razend populair.  Regelmatig gaan wij naar Azie om te ontdekken wat de nieuwste en HOTSE trends zijn.  Daar zagen we wat voor fantastisch resultaten er geboekt werden met deze extensions. Na de opleiding gevolgd te hebben,  hebben wij deze extensions naar Nederland gehaald. Inmiddels mogen wij ons na 5 jaar wel dé  specialist op eyelash extensions in Rotterdam noemen.  Deze jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij een vorm voor u kunnen creeëren die past bij uw ogen en uw wensen.

De eyelash extensions zijn anders dan de gebruikelijke wimperextensions  die uit plukjes van 4 haren bestaan. De plukjes worden op de natuurlijke wimper bevestigd. Het resultaat is onnatuurlijk, zwaar uitziende wimpers. De  eyelash extentions die wij gebruiken  zijn individuele wimpers die met speciale chirurgisch rubberlijm haar voor haar op de eigen wimperharen gezet worden. Hierdoor ontstaat vollere wimpers, die heel natuurlijk ogen en absoluut niet van echt te onderscheiden zijn.

Bij KIM  kunt kiezen uit 3 verschillende soorten kwaliteit eyelash extension.  Elk soort met haar eigen kwaliteitsniveau en bijbehorend prijskaartje. Zo is er de synthetische eyelash die voor een glamour look zorgen omdat de haartjes dikker zijn en daardoor een instant WOW effect geven. De silk eyelash zijn wat fijner en meer geschikt voor vrouwen die een natuurlijke uitstraling willen maar wel die mooie volle oogopslag willen. Tot is slot is er voor de ultieme sexy look, de Real Fur eyelash! van echte vossehaartjes Deze haartjes zijn zo fijn waardoor het resultaat bijzonder mooi en natuurlijk is. Wij importeren alle produkten zelf uit Azie zodat wij de hoge kwaliteitseisen voor u kunnen handhaven.

U kunt Eyelash extensions onafgebroken dragen en ze zijn geschikt voor elke vrouw. De haartjes blijven zacht aanvoelen waardoor het draagcomfort hoog is.  Als de natuurlijke wimper uitvalt gaat de extension mee. U moet deze weer laten opvullen. Het mooiste effect bereikt u als u uw set elke keer binnen 2 weken opvult.   Eyelash extensions blijven weken tot maanden zitten, zijn watervast en belemmeren u niet in uw dagelijkse bezigheden zoals bijvoorbeeld douchen of zwemmen. Na omgeveer 3 maanden adviseren wij wel om alle haartjes eruit te halen en een nieuwe set te zetten.

In Hollywood zijn deze extensions niet meer uit het dagelijkse beeld weg te denken. Sterren zoals Jennifer Lopez, Jessica Alba, Demi Moore en Jennifer Aniston dragen ze! Ook op de catwalk in Milaan en Parijs zijn ze onmisbaar geworden.

 

Ook u kunt nu een sexy oogopslag krijgen! Bel snel voor een afspraak of een vrijblijvende intake. Wij adviseren u graag!